16.5.07

Spekulativ kreftannonse i VG

Det første du legger merke til
To søte jenter står og synger karaoke i en annonse på VG.no 16.05.07. Så ser du at det faktisk er en annonse for
livmorhalskreft.com.

Det ga en avsmak å innse hva annonsen var for. Kanskje er det bare artikkelforfatteren som har blitt for forutinntatt mot legemiddelindustrien etter å ha satt seg inn i det negative de ofte gjør for å vinne frem med sin agenda?


Noen tanker rundt annonsen
Det blir litt vanskelig å tro at annonsen ble kjøpt inn i VG kun for å "informere folk" upartisk og objektivt.

Som vist i artikkelen "Dropper dyr kreftvaksine" på
Din kilde til usensurert helseinfo, står det at salget av HPV-vaksinen går dårlig i Norge. Er dette en strategi for å øke salget? Eller er det bare Gynkreftforeningen som har klart med egne midler, uavhenging av penger fra vaksineprodusenten, å sette inn annonsen?

I Texas ble guvernøren bestukket til å innføre obligatorisk vaksinering av alle piker i staten, men møtte heldigvis protester. Er det noe i veien for at utspekulerte metoder brukes i Norge?


"Vaksinasjon - primær forebyggelse"
Les på www.livmorhalskreft.com selv, og gjør deg opp noen tanker! Legg merke til at løsningsforslaget er dette: Etter å ha snakket med lege og tatt celleprøve, bør du ta en "forebyggende" vaksine.

Med andre ord er kraftige, sunne og naturlige løsninger utelukket. Les "Gladinfo om kreft" for noen naturlige forslag...


Psykologisk krigføring: "Hva med din datter?"
De er dyktige, disse markedsføringsekspertene. De vet hvilke knapper de skal trykke på.


Myter og "fakta"
Vaksinen får god omtale.


Gjør opp din egen mening
Ta en titt på www.livmorhalskreft.com, og gjør opp din egen mening! Som nevnt er kanskje forfatteren inhabil etter å ha kunnskap om mye negativt mht. legemiddelindustrien?


Et fint bilde:
http://www.newstarget.com/021571.html

Ingen kommentarer: