25.4.07

Viktig lesing

Skumle endringer er på gang. I alle fall hvis du setter pris på en viss frihet når det gjelder din egen kropp og helse.

Jan Klyve fra Fritt Helsevalg har vært i USA på konferanse med verdens ledende eksperter innen naturlig terapi. Der fikk han informasjon som du bør vite om, og norske myndigheter kommer aldri til å informere deg.

Kort sagt: Les de to følgende artiklene, og forstå at dette skjer nå, men vi kan fortsatt gjøre det som må til for å beholde våre rettigheter. Les artiklene, så forstår du mer.


Helsefriheten i USA er på randen av kollaps
Fritt helsevalg jobber for helsefrihet. Din helsefrihet. Og den er truet!

Alternativ/komplimentær/naturmedisin undertrykkes systematisk, og kosttilskuddene er den sektor som for tiden er verst truet, gjennom de norske myndighetenes blinde og ukritiske innføring av en rekke EU-direktiver, og Mattilsynets manglende evne til å rope varsko når de, som Norges representanter, må se at det går ad undas med kosttilskuddene.




Himmelen faller ned – sant eller usant?
Det som hender i USA gjelder Norge også – på sikt. Moderne medisin og helsevesen, særlig farmasøytisk medisin har tentakler kloden rundt – og inne i alle lands myndigheter. Det dreier seg om globalisering. Det dreier seg om å knekke natur-/alternativ medisin og sikre farmasøytisk monopol for fremtiden. Din helse? Spiller ingen rolle; det er profitt det dreier seg om.

Les artiklene, og ta et valg for hva du selv står for! Holder du deg passiv, har du valgt å miste dine rettigheter slik du kjenner dem i dag. Slik har situasjonen blitt, så velg selv om du vil støtte Fritt Helsevalg som medlem. De tar i mot en hjelpende hånd også hvis du vil bidra med mer.

Ingen kommentarer: