15.4.07

Fengsel for å selge aprikoskjerner

Jason Vale var dødsdømt av ”krefteksperter”, men kurerte likevel sin sykdom med aprikoskjerner. Disse inneholder som kjent B17/amygdalin/laetrile.

Han fant så ut at han skulle hjelpe andre til å bli friske også, men da fikk han en fiende: Den medisinske mafiaen. Vale ble anklaget, og dømt til fem år i fengsel.


Stikkord fra artikkelen
…Amerikanske myndigheter har forbudt behandling med B17. Hvorfor? Ingen farmasiselskaper kan ta patent og få eksklusive rettigheter på produktet. Farmasiselskapenes monopol utrydder en naturlig kur på en utbredt sykdom.

I Norge er det forbudt å selge aprikoskjerner. Det er et reseptbelagt legemiddel! Myndighetene hindrer deg i å velge for din egen helse. Inntil videre får du i det minste kjøpe hele aprikoser…

…Kreftindustrien omsetter $ 200 mrd. hvert år. Legemiddelindustrien går over lik for å holde det slik. Myndighetene hjelper legemiddelindustrien, og det skjer ikke bare i USA…

...Verdens rikeste ikke-profitt-institusjon: American Cancer Society

…Verdens største private kreftsenter, Sloan-Kettering, ble etablert av Wall Street-banker og selskaper. De største bidragsyterne er bl.a. farmasiselskapene som faktisk forsyner sykehuset med kjemoterapi og medisiner! (Sloan-Kettering er omtalt i Gladinfo om kreft. De vet allerede at B17 er effektivt mot kreft, selv om de benekter det.)

…Store penger er involvert, og både organisasjoner, selskaper, institusjoner som sykehusene og helsemyndighetene passer på at politikk, lovverk og strategier skviser ut konkurrenter og eventuelle kurer som måtte være uønsket.


Skjer dette i Norge?
Neeeeida, det skal vi selvsagt ikke påstå… Tross alt er det sikkert gode grunner til at aprikoskjerner er forbudt her til lands, og tusenvis av internasjonale pasienthistorier, samt forskning, blir ikke sett på som bevis på at kreft kan i mange tilfeller kureres ved hjelp av B17.

Det er sikkert en god grunn til at vi i Norge har en legemiddellov som forbyr deg å fritt kjøpe virksomme naturmidler selv om de er bra for din helse. Selvsagt bør vi beskyttes mot det som er sunt for oss, mens det som er skadelig (les: flere typer medisiner), gjøres mer tilgjengelig, og gir mer profitt til farmasiindustrien.

Det skyldes neppe økonomiske motiver, selv om det økonomiske utfallet stadig vekk er helt sammenfallende med legemiddelindustriens interesser. Hvordan kan man med dette i minne påstå at norske helsemyndigheter jobber mot folkets helse?


Les den følgende artikkelen. Den inneholder massevis av linker for videre fordypning.

http://www.newmediaexplorer.org/sepp/2003/12/13/jason_vale_and_the_cancer_mafia.htm

13 kommentarer:

Anonym sa...

Det er jo sykt?!

Anonym sa...

> Tross alt er det sikkert gode grunner til at aprikoskjerner er forbudt her til lands [...]

Det er det, ja. Aprikoskjerner inneholder blåsyre. Spiser du mer enn 2 kjerner daglig risikerer du organskader. I verste fall kan du dø.

Gifteffekten forsvinner ved å varmebehandle kjernene.

http://matportalen.no/Saker/1181907570.88

Anonym sa...

Ja, i verste fall kan du dø! Du dør hvis du har uhelbredielig kreft og ikke selv får lov til å velge behandling, en behandling som du kan bli frisk av!

Det er cyanid i aprikoskjerner, men ikke fritt hydrogen cyanid/blåsyre! Det er giftig!

Derfor trenger cyanidet kontakt med beta-glucosidase. Det brytes ned til to glucose molekyler med benzaldehyde og ett hydrogen cyanid molekyl (HCN). Kun KREFTCELLER inneholder vestenlige mengder av dette stoffet.
Dermed rammes kun kreftceller og cellene omkring berøres ikke!
Fantastisk!
I tillegg inneholder aprikoskjerner en cyanid-radikal (CN) samme som i B12, blåbær, bjørnebær og jordbær!

www.b17vitamin.ws/en/amigdalinmukodes[1].html

Men vi har desverre en enorm fiende mot virksomme naturmidler! Legemiddelindustrien har makt over mynighetene, de medisinske universitetene verden over og, - naturligvis over mattilsynet!

Hva skal vi gjøre?
En god start er i å melde deg inn i "Fritt helsevalg".

/www.fritthelsevalg.org/

Anonym sa...

Jeg skjønner godt at vi skal ha en del forbud og regler på plass for et velfungerende samfunn, men helsemyndighetene drar det langt til tider...

Selv fikk jeg nylig stoppet en forsendelse med helt naturlig helsekost i tollen, det var vist snakk om for mye b-vitaminer (og da snakker vi ikke b17)!

Ellers kan jeg anbefale denne siden, her er det vist mulig å bestille b17 til Norge hvis jeg forstod det riktig: http://www.healthiereurope.info/vitamin_B17_mot_kreft.html

Anonym sa...

Ble nyskjerrig på dette å tok i går en runde på div. butikker for å se om man fikk tak i ferske aprikoser eller fersken. Det er vel sesongvare så det fanntes ikke, men jeg tok med meg en eske med 6 plommer istedenfor og tenkte at kansje frøene inneholdt B17. Googlet litt og jaggu så skal plommer også ha høy konsentrasjon av B17! Slafset i veg fruktkjøttet og tok å knuste kjerna med kjevene. Inni så lå det ett frø som lignet en mandel så jeg heiv innpå den og mens jeg hadde ett vitne. Sa at hvis jeg dauer nå så vet du årsaken! Vel jeg lever ennå og har nettop spist ett frø til sammen med lunsjen:)

Finns det noen tabeller om hvor store mengder div. frø inneholder av B17?
10 aprikosfrø om dagen har jeg sett er anbefalt, men hvor mange plommefrø kan man spise før man styper?

Anonym sa...

Selv om det ikke er mulig å kjøpe aprikos kjerner på helsekost i Norge, finnes det mange andre alternativer til B17 vitaminet.
Jeg knuser linfrø som også inneholder B17 som jeg spiser nesten hver dag, og har fått målt B17 nivået i kroppen som viser seg å være veldig bra.
Man kan selvsagt gjøre det enklere ved å bruke linfrøolje i mat.
Ellers kan du jo spise bitre mandler, kirsebær og bønner.
Mennesker som bor nord i Pakistan, kalt Hunzafolket spiser akrikoskjerner hver eneste dag, og normal levealder blant disse menneskene er 85 år!!!
Altså dør man ikke av den cyaniden og benzoaldehyd som finnes i aprikoskjerner. For de blir ikke frigjort med mindre du har kreft, for da vil ensymet beta-glukosidase være tilstede, og det er dette ensymet som frigjør cyanid.
Dessuten får man veldig pen hud av å spise b17 vitaminer...

Anonym sa...

Anonym...jeg har en søster som har kreft,hatt det i flere år..hun er ikke gammel,familien har hatt kontakt med USA+mange andre land..også får vi vite at Vitamin B17,skal ta kreften..dette har vært kjent i mange tiår..hva er det som gjør at ikke dette kan bli brukt,tenker på flere som jeg har kjent som har gått bort,som kunne ha vært her hvis bare folk hadde visst om B17..jeg blir forbanna,når jeg ser hvordan min søster har det,å gått igjennom..men nå er det håp kanskje med B17..våkne opp og vær åpen for det som er i naturen,der er det mye som kan brukes...

Anonym sa...

Min kone har en "uhelbredelig" kreftsykdom. Fikk tips av en bruker i et annet forum om å prøve aprikoskjerner. Fikke en link til en nettbutikk i England. Bestilte, og etter en uke var de i posten :) Hun spiser disse daglig nå, og krefttallene går nedover :D Her er adressen til stedet vi kjøpte de:
www.apricotshop.com

Til det norske helsvesenet: SKJERP DERE NÅ!!!

Morten Brendefur sa...

Jeg personlig synes det er meget uetisk i måten "helsens voktere" oppfører seg i norge (les store deler av verden). Er man syk så er ikke veien lang til medisin som man ofte må betale i dyre dommer for.
Mye av problemet er mange (les de fleste) folks totale mangel på interesse for egen kropp og sykdomsforståelse. Vi leser om blåsyre og vet jo fra filmer hvor farlig dette er da vi ser for oss bilder av tilfangetatte agenter som tygger på en cyanidampull og dør i løpet av sekunder.
De som er de største forkjemperne for moderne medisin er oftest de med minst kunnskap om alternativ medisin og naturpreparater.
Dog:
Naturlig innhold av cyanidsalter/kombinasjoner i diverse stenfrukter er ikke mulig å standardisere. Naturen har ikke en standard for hvordan den produserer hvert enkelt frø.
Medisinvitenskapen har den enestående fordelen at de kan standardisere og fremstille meget nøyaktige doser. Dette lar seg så måle fra pasient til pasient, spesielt ettersom medisin ideelt sett blir gitt pr kilo kroppsvekt.
Naturen gir oss aprikoskerner av varierende størrelse. Aprikoskerner fra forskjellige steder vil selvfølgelig og ha litt forskjellig innhold, og følgelig smake/virke anderledes. Hvis man skal måle effekt ut fra antall kerner alene så vil muligens en stor person ikke oppnå noen effekt i det hele tatt, mens et barn vil muligens få problemer.
Nåja. Jeg vil ikke forsvare legemiddelindustrien og myndighetenes forbud av noen stoffer/planter. Vi bør dog ha et forbud mot direkte farlige planter/stoffer avhengig av bruksområde. Jeg vil heller ikke forsvare de som tror på vidunderplanter som kan kurere alt fordi de har lest en artikkel og tror på det.
I Norge (og verden forøvrig) er det alt for mange som stoler på at andre tar ansvar for deres lidelser og medisinske problemer. Våkn opp folk.. Les mer. Lær mer. Vær dog konservativ og nøktern til det du leser. Kunnskap er makt. Kunnskap er veien til store penger, noe de farmasøytiske store firma har oppdaget for lang tid tilbake.

Harald Douglas Hillgaar sa...

http://www.vine-uk.org/archives/1

en annen kilde:


Soursop – Natural killer cancer

How many people died in vain while this billion-dollar

drug maker concealed the secret of the miraculous Graviola tree?

If there ever was a single example that makes it dramatically clear why the existence of Health Sciences Institute is so vital to Americans like you, it’s the incredible story behind the Graviola tree.

The truth is stunningly simple: Deep within the Amazon Rainforest grows a tree that could literally revolutionize what you, your doctor, and the rest of the world thinks about cancer treatment and chances of survival. The future has never looked more promising.

Research shows that with extracts from this miraculous tree it now may be possible to…
Attack cancer safely and effectively with an all-natural therapy that does not cause extreme nausea, weight loss and hair loss
Protect your immune system and avoid deadly infections
Feel stronger and healthier throughout the course of the treatment
Boost your energy and improve your outlook on life

The source of this information is just as stunning: It comes from one of America ’s largest drug manufacturers, the fruit of over 20 laboratory tests conducted since the 1970’s! What those tests revealed was nothing short of mind numbing… Extracts from the tree were shown to:
Effectively target and kill malignant cells in 12 types of cancer, including colon, breast, prostate, lung and pancreatic cancer.
The tree compounds proved to be up to 10,000 times stronger in slowing the growth of cancer cells than Adriamycin, a commonly used chemotherapeutic drug!
What’s more, unlike chemotherapy, the compound extracted from the Graviola tree selectively hunts down and kills only cancer cells. It does not harm healthy cells!

The amazing anti-cancer properties of the Graviola tree have been extensively researched–so why haven’t you heard anything about it? If Graviola extract is as half as promising as it appears to be–why doesn’t every single oncologist at every major hospital insist on using it on all his or her patients?

The spine-chilling answer illustrates just how easily our health–and for many, our very lives(!)–are controlled by money and power.

Graviola–the plant that worked too well

One of America ’s biggest billion-dollar drug makers began a search for a cancer cure and their research centered on Graviola, a legendary healing tree from the Amazon Rainforest.

Anonym sa...

I hjemlandet mitt,da jeg var barn spiste vi en del aprikoser,sparte på kjerner og tørket dem i sola.Etterpå knuste vi dem spiste kjerner slik som jeg spiser mandler og slikt i dag og jeg lever fortsatt 43 år gammel.

Anonym sa...

Bare tull at man kan dø av 2 kjerner om dagen, jeg og min ektefelle spiser optill 10 til 15 om dagen, og vi lever har det bra ingen organsvikt eller noe av det andre tullet jeg har lest av her på forumet eller andre motstands sider på nettet. Forbudet mot aprikoskjerner minner meg litt om forbudet mot three tea oil i norge.
Norge er en velstads stat, staten står for de fleste utgiftene ved folkehelsen her i landet, litt naivt å tro på at alt alle forbud er til folkets eget beste. Alt er buisniess inkludert kreft og desverre død for noen.

om noen er interesert i aprikoskjerner send mail til sstevos@mail.com

Dr Rex sa...

Hallo,

Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

Irrua-spesialistundervisningssykehus.